MozaikClub

A Mozaik Club Nyugat-magyarország legújabb meleg és melegbaráti clubja, ahol mindenkit szeretettel vár a jól összeszokott baráti team. Minden második héten várunk nagy szeretettel mindenkit! Transzvesztita show, ital akciók és egyéb meglepetések várnak rátok!

Friss topikok

  • WildAngel: hehe én is:D jóóóó volt halál a májra! :P Több nőt.... :D (2008.08.07. 15:41) Megnyitottuk blogunkat
  • Déév: Sziasztok! Amint látom egész jó buli volt. Bocsika, hogy nem értem oda, de közbejöttek dolgok. So... (2008.08.01. 21:27) 2008 Június 26-i buli

Linkblog

Augusztus 16-án vár midnenkit a Mozaik Club

2008.08.08. 20:37 | MozaikClub | Szólj hozzá!

Augusztus 16-án újra várunk minden kedves vendégünket Fertőszentmiklóson a Mozaik Clubba.
Címünk a régi: Fertőszentmiklós, Petőfi Sándor utca 21. További részletekkel és az elmúlt buli képsorozatával nemsokára jelentkezünk.

FONTOS!!! Minden kedves vendégünktől elnézést kérünk, hogy a most szombati (9-i) buli elmarad. Technikai problémáink adódtak, amit jövöhét szombatra tudunk csak orvosolni. Szíves elnézésetek kérjük, mindenkit megpróbálunk kárpótolni, ahogy tudunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikclub.blog.hu/api/trackback/id/tr35607319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása