MozaikClub

A Mozaik Club Nyugat-magyarország legújabb meleg és melegbaráti clubja, ahol mindenkit szeretettel vár a jól összeszokott baráti team. Minden második héten várunk nagy szeretettel mindenkit! Transzvesztita show, ital akciók és egyéb meglepetések várnak rátok!

Friss topikok

  • WildAngel: hehe én is:D jóóóó volt halál a májra! :P Több nőt.... :D (2008.08.07. 15:41) Megnyitottuk blogunkat
  • Déév: Sziasztok! Amint látom egész jó buli volt. Bocsika, hogy nem értem oda, de közbejöttek dolgok. So... (2008.08.01. 21:27) 2008 Június 26-i buli

Linkblog

2008 Június 26-i buli

2008.07.31. 17:35 | MozaikClub | 1 komment

Ígéretünk híven beszámolunk a nyitó partynkról!

2 héttel a party megkezdése előtt a 4 főszervező elindult Fertőszentmiklósra, hogy puccba vágja a helyet. Amit láttak: omló vakolat, hiányos festés, borzalmas körülmények. 4-en amatőr létükre kaparták a falat, vakoltak, gletteltek, gipszeltek, festettek. A takarításról már ne is beszéljünk... Köszönet ezért Evenek, Bogyinak, Giának és Kevinnek!

Gia és Kevin előző nap már nagyon ideges volt, mivel nem teljesen jöttek össze a számításaik, ám ők voltak, akik a legkésőbb is érkeztek meg és ők voltak, akik a leginkább felszabadultak, hogy végre csak összejött ez az egész. A művésznők már nagyban készültek az esti fellépésükre, a DJ is izzította a hangfalakat, míg a 3 pultos töltötte fel legelőször az italkészletet. A pultban Eve, Gia és Kevin fogadja a szomjas vendégeket. Az ajtóban Bogyival találkozhattok, hiszen ő felel a vendégek megfelelő fogadtatásáról. A DJ-nk Moha pedig a hangulatért felelős. Fellépőink voltak állandó művészeink: Mina, Dyna, Georgia és Gia. Kellemes revü műsorral szórakoztattak minden kedves megjelentet. Egy kis bevállalósdi is volt: Az a kedves vendégünk, aki vállalta, hogy töményen megigyon egy feles Absintot, vendégünk volt egy üveg pezsgőre. 3-an vállalták ezt be. A buli vége felé forrósodott a hangulat és már a pulton is táncot jártak a fiúk. A többiről beszéljenek a képek:

További minden jót kívánunk nektek, reméljük, hogy hamarosan vendégeink között üdvözölhetünk titeket is!

Mozaik Team (Gia, Eve, Bogyi, Georgia, Dyna, Mina, Moha és Kevin)

Elérhetőségeink nem változtak, továbbra is a Fertőszentmiklóson a Petőfi Sándor utca 21 szám alatt találhattok meg minket, hátul az udvarban. A telefonés SMS számunk: +3620-94-72-919

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikclub.blog.hu/api/trackback/id/tr62594682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Déév 2008.08.01. 21:27:27

Sziasztok!
Amint látom egész jó buli volt. Bocsika, hogy nem értem oda, de közbejöttek dolgok.
Sok sikert a folytatáshoz!
süti beállítások módosítása